Erodium betegtájékoztató

Tisztelt Betegeink !

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a közelmúltban a szomori háziorvosi rendelőbe új betegellátó eszközöket sikerült beszereznünk. Egyebek mellett új korszerű defibrillátor, EKG, valamint légzésfunkciós gép segíti a háziorvosi tevékenységet.

Szintén a szomori rendelőbe Erodium betegirányító rendszer került beüzemelésre. A rendszer működéséről röviden az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket:

Mindenekelőtt fontos szabály, hogy a rendszer nem helyettesíti a kötelező időpont kérést, csak előjegyzett beteget tudunk fogadni!

Az előzetesen időpontot kért, rendelőbe érkező beteg a betegirányító rendszer terminálján saját TAJ számmal tudja regisztrálni magát az adott rendelésre. A rendszert kezelő asszisztens ez alapján fogja behívni az előjegyzett beteget.

A betegirányító rendszerhez személyes kártya is igényelhető 500 Ft/fő áron. Ezt a kártyát a betegek első megjelenésekor adjuk ki. Előnye, hogy a kártyával rendelkezők az interneten is tudnak időpontot foglalni a rendelésekre, sőt egyéb funkciók pl. mért vérnyomás, illetve vércukor adatok feltöltésére is lehetőség ad.

Bár a terminál jelenleg csak Szomoron érhető el, a kártyával rendelkező betegek a gyermelyi rendelésre is tudnak időpontot foglalni.

További információ rendelési időben a rendelőkben kérhető.

A receptírásra használt realmedkft5@gmail.com  email cím változatlanul működik, kérem receptigénylésre ezt használják!

Maszk használata bármely rendelésre érkező betegnek kötelező!