Változások 2020.06.15-től!

Tisztelt Betegeink!
Az EMMI a járványhelyzet javulása miatt az egészségügyi ellátó rendszer fokozatos újraindításáról döntött.

2020 június 15-től a korlátozások többsége megszűnik, elérhetőek lesznek a szakrendelések, a kórházi, kúraszerű ellátások és műtéti előjegyzések. A háziorvosi ellátó rendszerben az óránkénti 4 fő helyett több beteg ellátása is lehetséges.
2020.06.15-től rendelőinkben az alább szabályok betartását kérjük:
1. A kötelező előjegyzést változatlanul fenntartjuk (az EMMI is kötelez rá), hogy az esetlegesen egy időben, nagy számban megjelenők ne jelentsenek egymás és a szolgálat dolgozói számára veszélyt.
2. A rendelő várójában egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat egymástól minimálisan 1,5 m távolságra. A váróban és a rendelőben továbbra is kötelező a maszk használata!
3. Kérem használják állandó gyógyszereik igénylésére a már jól ismert realmedkft5@gmail.com email címet.
4. Kérem türelmüket, a következő hetekben valószínűleg több alkalommal előfordul majd, hogy csak 1-2 nappal későbbi rendelésre tudunk időpontot adni!
5. Javasolt és változatlanul biztosított a telefonos távkonzultáció, így elkerülhető, hogy a limitált rendelői betegvizsgálat miatt hosszabb időt kelljen várakozni a személyes vizsgálatra.
Végezetül köszönöm a járvány alatt tapasztalt együttműködést, rendszerünk jól szerepelt, de ez csak az Önök segítségével volt lehetséges!